KEEPERSCHOOL NUMERO UNO -BETER WORDEN DOOR TECHNIEK
 

Trainingen:

Een viertal zaken staan centraal tijdens onze trainingen:

  1. Basishouding
  2. Positie
  3. Spelvoortzetting
  4. Coaching

  

Wij besteden tijdens onze trainingen veel aandacht aan techniek en zijn van mening dat “kwaliteit” belangrijker is dan “snelheid”. Tijdens de trainingen komen minimaal 2 van de 4 onderdelen terug. Daarnaast geloven wij in het regelmatig herhalen van bepaalde onderdelen om zodoende de techniek goed aan te leren.      

 

Bij ons staan de keepers/keepsters en hun persoonlijke ontwikkeling centraal, aan de hand van onze trainingsmethode zijn onze keepers/keepsters naar verloop van tijd dan ook in staat om zichzelf goed te beoordelen.

 

TRAININGEN:

Keeperschool Numero Uno biedt keepers/keepsters de mogelijkheid om wekelijks te trainen en het maximale uit hun aanwezig talent te halen. Onze uitgebalanceerde trainingen biedt keepers/keepsters van alle leeftijden en niveau een passend aanbod. We doen er alles aan om iedereen op zijn/haar niveau te laten trainen binnen de trainingsgroepjes. Een training duurt 60 minuten.


ONTWIKKELDOCUMENT:

Iedere deelnemer ontvangt voor aanvang van de 1e training een document waarop hij/zij kan aangeven welke punten meer aandacht nodig hebben. We willen met dit document nog meer de focus leggen op persoonlijke ontwikkeling. 


KEUZE MOGELIJKHEDEN:

1 TRAINING

10 TRAININGENGROEP VAN 4-6 keepers

GROEP van 4-6 keepers

Vrije keus uit datum binnen de cyclus*

Data volgens de vaste cyclus

Kosten: € 20,-

Kosten: € 150,- 

* Voor keepers/keepsters die een keer willen proeven aan de trainingen.

Extra mogelijkheden:

Voor keepers/keepsters die naast de trainingen op hun club op zoek zijn naar extra begeleiding bieden wij de mogelijkheid om “een-op-een” met een van onze trainers te trainen. Gedurende deze trainingen besteden we (extra) aandacht aan ontwikkelpunten en voorzien we keepers/keepsters van de nodige tips & tricks om de getrainde zaken toe te passen in de praktijk (wedstrijd). Als onderdeel van de privé training bekijken en begeleiden wij keepers/keepsters ook in één of meerdere wedstrijd(en). We maken dan een rapport van alle keepersmomenten in de wedstrijd. Onze privé trainingen laten iedere keeper/keepster op korte termijn grote stappen zetten.

Mail ons voor de mogelijkheden en prijsopgave

info@keeperschoolnumerouno.nl