Keeperschool Numero Uno
Beter worden door techniek 
  • Privé training

Voor keepers/keepsters die naast de trainingen op hun club op zoek zijn naar extra begeleiding bieden wij de mogelijkheid om “een-op-een” met een van onze trainers te trainen.

Gedurende 10 trainingen besteden we (extra) aandacht aan ontwikkelpunten en voorzien we keepers/keepsters van de nodige tips & tricks om de getrainde zaken toe te passen in de praktijk (wedstrijd).

Als onderdeel van de privé training bekijken en begeleiden wij keepers/keepsters ook in één of meerdere wedstrijd(en). We maken dan een volledig en gedetailleerd rapport van alle keepersmomenten in de wedstrijd. Onze privé trainingen laten iedere keeper/keepster op korte termijn grote stappen zetten.

Mail ons voor de mogelijkheden en prijsopgave

info@keeperschoolnumerouno.nl

  • Keepers Clinic

 

Keeperschool Numero Uno organiseert ook op aanvraag keepersdagen. De deelnemers (vanaf 6 jaar) krijgen een halve of hele dag keeperstraining onder leiding van onze gediplomeerde trainers.


 Inschrijven

  • Keepers Kampen 

Wilt u als vereniging uw keepers/keepsters meer aanbieden aan uw jeugdleden dan is een 3 daagse keeperskamp een uitgelezen mogelijkheid om uw keepers/keepsters te laten leven en trainen als een prof keeper. 
Het programma van het keeperskamp is uitdagend en intensief. De ochtend-en middagtrainingen bestaan uit techniektraining. Tijdens de avondtrainingen worden keeperswedstrijden georganiseerd.

Mail ons voor de mogelijkheden en prijsopgave

info@keeperschoolnumerouno.nl

  • Outsourcing

Zoekt u als vereniging naar gediplomeerde trainer(s) voor uw keepers/keepsters in elke leeftijdscategorie of senioren dan heeft Keeperschool Numero Uno de juiste oplossing voor u.

 Mail ons voor de mogelijkheden en prijsopgave

info@keeperschoolnumerouno.nl

  • Informatieavonden/opleiden 

Zoekt u als vereniging naar mogelijkheden om uw trainers bij te scholen dan heeft Keeperschool Numero Uno voor u de juiste oplossing. Keeperschool Numero Uno verzorgt op aanvraag informatieavonden.

Mail ons voor de mogelijkheden en prijsopgave!!

info@keepersschoolnumerouno.nl