Keeperschool Numero Uno
Beter worden door techniek 

 Opleidingen 

 Keeperschool Numero Uno biedt keepers/keepsters de mogelijkheid om wekelijks te trainen en het maximale uit hun aanwezig talent te halen.

Ons uitgebalanceerde trainingen biedt keepers/keepsters van alle leeftijden en niveau een passend aanbod.

BASIS OPLEIDING 

Inschrijven

Als je net begint met keepen is onze BASISOPLEIDING ideaal om de basistechnieken aan te leren. Wij zorgen ervoor dat keepers/keepsters in 3 maanden grote stappen maken door ballen aan te leren vallen en ballen goed in te snijden.

Deze cursus is geschikt voor alle beginnende keepers/keepsters die uitkomen in O8, O9 en O10 elftallen!!


10 trainingen a € 140,00.

Vervolg opleiding

Inschrijven

Na het volgen van de basisopleiding of als je al een aantal jaren keept kom je in aanmerking om je in te schrijven voor een Vervolg opleiding

Deze opleiding is gericht op keepers/keepsters die uitkomen in O11 en O12 elftallen (keepers/keepsters die de stap naar het grote doel gaan maken of net hebben gemaakt)!!


10 trainingen a € 140,00.

GEVORDERDEN OPLEIDING

Inschrijven  

Als keeper kun je natuurlijk nooit genoeg ervaring hebben, maar als je reeds hebt ervaren hoe het is om op een groot veld te keepen en je beschikt over voldoende basistechniek dan kun je jezelf bij ons inschrijven voor de Gevorderden opleiding. Wij gaan je laten ervaren wat er allemaal bij komt kijken om de volgende stap(pen) te zetten.

De GEVORDERDEN OPLEIDING is gericht op keepers/keepsters die uitkomen in O12, O13 en O14 elftallen en is de ideale opstap naar onze MASTERCLASS!!.

10 trainingen  a € 140,00

MASTERCLASS

Inschrijven

Tijdens deze opleiding is er zeer intensieve aandacht voor de 4 elementen van het keepersvak, uitgangshouding, positie in en voor het doel, meevoetballen/voortzetting en coaching. Geschikt voor keepers/keepsters die uitkomen in O15, O16, O17 en O19 elftallen. 

10 trainingen  a € 140,00Basis Opleiding


Vervolg Opleiding


Gevorderden Opleiding


Masterclass